martes, 16 de noviembre de 2010

Bolets à la Carbonara o Carbonara à la Bolets?

Que no sona be aixo? Idó un chef molt bo me ha donat aquesta recepta i vetla aqui:

Ingredients:
  • mitja ceba
  • bacó tallat a làmines
  • bolets, tallats a una mida raonable, t'han de caber dins la boca.
  • 250 gr de nata
  • un vermell d'ou*
  • pasta
  • oli, sal i pebre bo.
Elaboració:
Bollir la pasta dins una olla amb aigua i sal.
Dins una pella, posar-hi un raig d'oli i sofregir la ceba i afegir un poc de sal.
Quan aquesta ha començat a tornar-se transparent, afegir els bolets i després de dos o tres minuts,
li afegirem el bacó i un poc de pebre bo.
Sofregirem dos minutets més i afegirem la nata i ho courem a foc un poc més fluix.  fins que la nata hagi reduït un poc.
Rectifica de sal.
-Afegir la pasta dins la salsa.
-posar a un plat la pasta amb la salsa damunt.
I per acabar li afegeixes un vermell d'ou damunt a nes plat.

No he fet fotos als ingredients perque tothom sap com es sa pasta, bacó, nata.... que hem de perdre temps ara!!

Pero un parell de fotos si que he fet, a lo millor no semblan com a sa tele pero estavan riquisims!







 

1 comentario: