miércoles, 17 de noviembre de 2010

Tarta de Xocolata i Mascarpone

Hola visitants, idó despres de que me va anar relativament be aixó de sa carbonara amb bolets vaig agafar un llibre i he fet una tarta de de xocolata i mascarpone. M'ha sortit molt bona tot s'ha de dir. Ara be, com ja vos  he dit, no tot surt com a sa tele, i també perque no, com a nes llibres!!

Sa recepta no vos la donc, qui la vulgui que la demani, ara no perdré es temps escrivint, pero si vos dire que sa massa aixi com deia que tenia que estar 10 minutets a nes forn fins que es torni doradet va ser mitja horeta i encara crec que la he possada massa gruixada, estava be de gust pero no de textura, ja ho se per sa próxima.

Despres com ha de solidificar, deia una hora dins sa gelera fins que sa primera capa quedas sòlida i pots afegir sa segona, clar no vos ho he dit, sa massa abaix, una capa de xocolata i una capa de mascarpone quedan es dos pisos separats. Ido mira tu per on, li pos despres de s'hora un poquet de sa massa de mascarpone i se va enfonsar, ja no va ser una sino casi dues hores, i ja perque tenia que sortir vaig possar sa blanca es centre se va enfonsar i ha fet aquest dibuix que podeu veure a ses fotos, jo crec que si s'ha de fer aixi no me hagués sortit!!

sa segona vegada sortirà be segur, esper.



diu "comeme" no digueu que no


pensau que sa base ha d'estar una hora a sa gelera, i un altra per sa massa solidificar....... 


No hay comentarios:

Publicar un comentario