lunes, 6 de diciembre de 2010

Torró

Ido com cada any me he possat a fer torró des fluix, pero no se que ha passat enguany que no havia manera de fer lligar es sucre amb s'ametla, aixo sense tenir en conta que he estat casi dues hores picant s'ametla i no havia forma de que se tornàs oliosa, i venga i venga, a nes final que ja era tardet ho he deixar aixi, arar ja veurem com queda, segur que estarà bo pero sa textura a lo millor no es la que m'hagues agradat.
Ara tocan ses coques de torró, ja vos contaré........

2 comentarios:

  1. Hola!

    No he trobat un correu de contacte, per això posso aqui el motiu de la meva visita.

    Estem preparant un projecte que obrirem a partir del dia 28 d'aquest mes.

    Serà un espai orientat a promocionar la gastronomia catalana i els blocs catalans o de parla catalana de quelcom lloc, ens vem adonar que hi havia molts blocs de cuina que no estaben promocionats i ens va semblar una bona idea fer un recull i donar l'oportunitat de donarnos a coneixer i coneixer la feina que cadascú fa.

    Hi podrà participar tothom que ho vulgui i en la mida que es desitgi, ja sigui recomanant restaurants, vins, llibres de cuina, botigues, enviant-nos un menú dels plats que ja tingueu publicats (amb una petita introducció sobre els vostres blocs), mercats o explicant-nos els actes gastronòmics de la vostre localitat,qualsevol cosa que creieu interessant serà ben rebuda, nosaltres ho publicarem amb un enllaç al espai del blocaire que ho ha proposat per tal de donar-lo a conèixer a tanta gent com puguem.

    En l'apartat de gastroblocs, estem fent un llistat de tots els blocs per províncies, ens podriaho indicar a quina provincia pertany el vostre bloc?.

    Trobem el teu bloc molt interessant i es un plaer per nosaltres tenir l'oportunitat de donarlo a coneixèr.

    Salut!
    Loles i Núria.
    Gastropuntcat
    www.gastropuntcat.blogspot.com

    ResponderEliminar
  2. Hola Loles i Núria me pareix una fantàstica idea. Som de Mallorca. He vist fa poc es vostro comentari, ara me ficare a nes vosotr
    gràcies

    ResponderEliminar